1. Få nogle venner

start-her-1Du starter med at booke en tid til brygning. Du kan selvfølgelig godt brygge alene, men det ER nu hyggeligere hvis du tager nogle venner med.

Vi anbefaler at I max er 3 mand om en bryg. Så er der lidt at lave til alle personer under bryggen og det er hyggeligst, men I kan være op til 5 mand om en bryg.

Vi kan køre 6 hold ad gangen i Odense og op til 10 hold på en gang i København.

 

 

 

 


 

 start-her-22. Smag og beslut

I starter med at smage på øllet. Vi har mere end 100 opskrifter og der er altid mellem 18 og 20 fadølshaner med smagsprøver.

Når det er besluttes hvad der skal brygges, fortsætter I til bryggeafdelingen.

 

 

 

 

 

 

 


 

3_Bryg og hyg

3. Bryg og hyg

 

Derefter vejer I ingredienser af og brygger selv øllet, mens I bliver ved med at smage på vores mange forskellige øl, for at holde inspirationen. Vores friske og dygtige brygmestre hjælper jer, med at følge opskriften og få det bedste resultat. Hele processen tager ca. 2 timer.

 
 

 

 

 


 

4. Tap og giv navn

start-her-4

Når øllet har gæret og lagret hos os, (minimum 14 dage) kommer I forbi igen og tapper jeres dejlige øl på flaske, dåse eller fustage.
Husk at lave jeres etikette klar hjemmefra. I kan lave etiketten i Publisher eller Paint i flere størrelser og gemme den som en JPEG fil. (Se etiketstørrelser HER.).
Her kan i indsætte jeres billeder, logo eller lignende, som skal sendes til os som en vedhæftet fil, inden i kommer og tapper. Sendes til [email protected] og i emnefeltet skal der stå den kode, du har fået med hjem da du bryggede og aftalte tappetid.
Så har vi etiketterne liggende klar til jer i bryggen, når i kommer og skal tappe.

Alternativt kan du gå til www.beerlabelizer.com eller www.labeley.com/beer hvis du bare vil lave en smart label uden ret meget besvær. Ligeledes her, skal du sende din færdige label til os [email protected]
PS. (beerlabelizer eller Labeley er ikke vores hjemmeside, og kan koste penge hvis du vælger en avanceret etiket).