Pilsner og lagerøl

 Brygpriser
 30 liter   50 liter
995,- 1.195,-
1.195,- 1.395,-
1.395,- 1.595,-
1.595,- 1.795,-

Pilsner og lagerøl
Det kendte med et twist
Hvedeøl
Verdens bedste tørstslukker
Stout og porter
Fyldig og cremet
Sæson øl
JUL, PÅSKE, PINSE OG SOMMER
Brune og mørke ales
Kræs for kendere
Lyse Ales
Lyst og blødt
Humlebaskere
IPA, Bitters og andet mundgodt
1

Aussie Lager

Alc. 4,9%. Når du “hænger ud” med Mates vil du helt sikkert blive glad for vores bud på denne. Øllen er en forholdvis lys lagerøl med en god maltkarakter og en velafbalanceret humlebitterhed. Duften er let maltet. En god frisk tørstslukker.

Hvis du kan lide: Fosters Lager.

2

Kiwi Lager

Alc. 4,9%. Er du til New Zealands vilde natur, så er den her øllen for dig. En Let bitter og lys gylden lagerøl. Smagen er afrundet og blød med fine maltnuacer. En øl alle kan lide. Og sagtens kan drikke et par stykker af.

Hvis du kan lide: Stein Lager

3

Dutch Lager

Alc. 4,7%. Denne pilsner er meget lys med en god bitterhed fra Hallertau-humlen og med et let parfumeret duft. Smagen er frisk og let maltet.

Hvis du kan lide: Grolsch.

4

Dutch Dark Lager

Alc. 4,9%. Med sin kobber brune farve og let til medium krop, er denne øl en typisk mørk lager øl. Øllen er medium bitter med en mild humlesmag og dejlig humlearoma.

Hvis du kan lide: Heineken Dark Lager.

5

Scottish Lager

Alc. 4,9%. Prøv denne lyse gyldne lagerøl hvor Willamette humlen sørger for en frugtagtig og let blomster note. Øllen har en god smag af korn og malt med en let sødme. Humlebitterheden er moderat, men frisk.

Hvis du kan lide: Tennents Lager.

6

Canadian Mols

Alc. 4,8%. Øllen har en fin maltsmag og en dejlig let blomsteraroma fra Saaz-humlen. Øllen er ikke særlig bitter, men frisk og læskende.

Hvis du kan lide: Molson Canadian.

7

Special Cree

Alc. 4,8%. En sød og ristet nøddeagtig aroma møder din næse, inden din mund mærker den sødlige smag af malt og karamel.

Hvis du kan lide: Creemore.

8

American Bud

Alc. 4,3%. Den typiske lyse amerikanske lagerøl er frisk og ikke fyldig, men med en kontant maltsmag og en lav bitterhed.

Hvis du kan lide: Budweiser.

9

Steam Beer

Alc. 4,8%. Vores version af Steambeer er en mørk gylden Ale med meget markant maltsmag og med en god karakter af karamel. Duften er let og ligeledes med masser af karamel og malt og en smule citrus. Humlebitterheden er relativ høj, hvilket gør denne øl til en der udfordrer smagsløgene.

Hvis du kan lide: Anchor Steam.

10

Mexican Crown

Alc. 4,7%. Lys og let i smagen, med en behagelig maltsmag og en let til jævn bitterhed. Måske med en lime i toppen.

Hvis du kan lide: Corona.

11

Mexican Dark Lager

Alc. 4,4%. En noget mørkere mexikansk lagerøl, der stadig er en god tørstslukker på grud af en jævn bitterhed. Bitterheden modsvares af smagen, der er noget fyldig med masser af maltsmag og en anelse chokoladesmag. Duften er fyldig med en smule blomsterduft.

Hvis du kan lide: Doo Equis.

12

Canadian Lager

Alc. 4,9%. Denne lyse lagerøl har en frisk bitterhed og let maltsmag med en lille snert af frugt. Et flot, hvidt skum kroner denne friske øl.

Hvis du kan lide: Et dejligt skum

13

Authentic Draught

Alc. 4,8%. Denne amerikanske lyse lagerøl har nogen smagsfylde og en ret lav bitterhed. Smagen er markant maltet. Dufter en anelse af citrus og blomster – og selvfølgelig malt.

Hvis du kan lide: Genuine Draught.

14

Tokyo Gold

Alc. 4,3%. Kirin er i Østen kendt som “lykkebringer” og denne friske lyse lagerøl gør altid lykke – især som ledsager til Sushi. Bitterheden er jævn og gør øllen til en fremragende tørstslukker. Smagen er lys og let og med en anelse malt

Hvis du kan lide: Kirin.

15

Labels

Alc. 4,9%. Er du til lys lagerøl, så er dette et godt bud. Denne øl har en frisk bitterhed og let maltsmag med en lille snert af frugt.

Hvis du kan lide: Black Label

16

Toro Cervesa

Alc. 5,1%. Vi har Elephant-øllen. Mexicanerne har “tyre-øllen”. Denne øl er en umiskendelig mexicaner, men har en lidt højere alkohol-styrke. Smagen er frisk og lys, med et gran af citrus og malt. Bitterheden er jævn og afrundes med en let citrussmag fra Cascasde-humlen. Citrus går igen i duften.

Hvis du kan lide: Lidt mere horn.

17

Classic Lager

Alc. 4,8%. En gylden lagerøl med en let fylde og en fin afrundet maltsmag. Saaz-humlen giver denne lækre øl en dejlig blomsteraroma, der går hånd i hånd med en frisk og medium humlebitterhed.

Hvis du kan lide: Labatt Classic

18

Czech Pils

Alc. 4,7%. En let frisk og gylden øl med en tydelig maltsmag. Som sit tjekkiske forbillede er der brugt Saaz humle. Dette giver denne øl en dejlig blomsteraroma og en ret høj bitterhed, sådan som en rigtig pilsner skal være.

Hvis du kan lide: Pilsner Urquell.

19

Original Plzen

Alc. 4,7%. Øllen er gylden med en meget høj og frisk bitterhed. Øllen er kun humlet med Saaz-humlen. En dejlig rund, blomsteragtig aroma og en markant maltsmag kendetegner denne øl.

Hvis du kan lide: En frisk tjekke.

20

Prague Spring Pilsner

Alc. 4,7%. Vores bud på din egen Staropramen. Denne pilsner er gylden med en høj bitterhed, der balancerer godt med en meget fyldig maltsmag og dejlig blomsteraroma. En rigtig tjekkisk klassiker.

Hvis du kan lide: Staropramen.

21

Irish Lager

Alc. 4,8%. En lys, gylden lagerøl med en forholdsvis god og frisk bitterhed. Smagen er frisk og med en tydelig smag af malt og en smule karamel.

Hvis du kan lide: Harp Lager.

22

Premium Lager

Alc. 4,8%. Øllen har et fint lyst skum og en anelse blomsteraroma. Smagen er let, frisk og med et let strejf af karamel. Markant med frisk humlebitterhed.

Hvis du kan lide: En iskold Carlsberg.

23

Blue

Alc. 4,9%. Øllen er en lys og let pilsner, smagen er fin og blød med en let smag af malt. En øl med en meget lav bitterhed, lav humle smag og lav humlearoma.

Hvis du kan lide: Blue Pilsner.

24

Danish Pils

Alc. 4,8%. En gylden “Dansk Pilsner”. Smagen er let og frisk med en tydelig maltsmag. Er ret høj bitterhed giver den frisk øl og er samtidig en god tørstslukker.

Hvis du kan lide: En tur i det grønne Tuborg

25

Sleeman Special

Alc. 4,8%. dette er en gylden øl med en jævn bitterhed. Smagen er fyldig med en meget tydelig maltsmag. Duften er frisk og leder tanken hen på en kornmark med en let blomsterduft.

Hvis du kan lide: Sleeman’s lager.

26

German Lager

Alc. 4,9%. En frisk tysk gylden pilsner med en god bitterhed fra den tyske Hallertau-humle giver, sammen med en fin diskret maltsmag, en øl der er let at drikke. En øl de fleste vil kunne lide.

Hvis du kan lide: En god tysker

27

German Löwen

Alc. 4,9%. En øl med ”bid”. Humlebitterheden er meget markant med en let blomstret aroma. Smagen er let og frisk med en smule frugtsmag og tydelig maltsmag.

Hvis du kan lide: Löwenbräu.

28

Canadian Lite

Alc. 4,4%. En lys og let lagerøl med meget lav bitterhed. Smagen er let med en lille behagelig maltsmag. Alkoholstyrken er lav, og gør øllen til en meget let og drikkelig øl.

Hvis du kan lide: Canada.

29

Ameerican Coors

Alc. 4,3%. Denne lagerøl er lys og let med en meget lav bitterhed. Smagen er let med en lille og behagelig maltsmag. Alkoholstyrken er lav og gør øllen til en meget let drikkelig øl.

Hvis du kan lide: Coors Light

30

Japanese Super Dry

Alc. 4,9%. Denne lyse pilsner har en let bitterhed med den lette blomsteraroma fra Saaz-humlen. Øllen er en frisk og god tørstslukker med et fint hvidt skum.

Hvis du kan lide: Asahl.

31

Dortmund

Alc. 5,5%. En tysk klassiker. En gylden lagerøl med en frisk smag af malt. Duften er frisk. Man genkender tydeligt duften af humlen, der leder tanken hen på græs eller hø, en lidt tør duft. Bitterheden er jævn og gør øllen til en meget læskende øl.

Hvis du kan lide: DAB.

32

Original Münchener

Alc. 4,7%. Denne er en lys gylden tysk øl af pilsnertypen. Smagen er let genkendelig af malt og med en anelse sødme. Den moderate bitterhed giver øllen et ret tørt indtryk, og det er derfor en øl, der læsker godt i ganen.

Hvis du kan lide: Paulander Münchener Hell.

33

Munich Helles

Alc. 4,7%. Denne tyske lagerøl er lidt lysere end en typisk “Helles”, men har alligevel en pæn gylden farve. Smagen er maltet og med en lille smule karamel. Sødmen i øllen giver en god modvægt til en jævn bitterhed. En god mængde Saaz-humle gør duftindtrykket friskt og blomsteragtigt.

Hvis du kan lide: At feste i lederhosen

34

Munich Dunkel

Alc. 4,7%. En rigtig flot, brun lagerøl. Den tyske “Helles” mørke modstykke. Smagen er meget markant og med en smule smag af chokolade, lidt karamel og korn. Bitterheden er jævn, og med Saaz-humlen er duften frisk og let blomstret.

Hvis du kan lide: En helles med lidt ekstra.

35

Oktoberfest Lager

Alc. 5,2%. En mørk gylden lagerøl med en meget markant og lidt tør maltsmag. Øllen har en jævn bitterhed, der sammen med maltsmagen giver en øl med et frisk og tørt indtryk. Duften af korn, malt og en smule blomsteragtig.

Hvis du kan lide: Ein Prosit.

36

Thai Pilsner

Alc. 4,7%. Drømmer du dig tilbage til en kølig Singha på stranden i Thailand, så bryg din egen drøm hos os. Denne stråfarvede lyse pilsner har den fine blomstersmag og duft af Saaz-humlen. Øllen har en smule bitterhed, der går fint i tråd med den forholdvis runde maltsmag.

Hvis du kan lide: Singha.

37

Chinese Pilsner

Alc. 4,8%. Kan du lide Tsing Tao falder denne pilsner helt i din smag. Øllen er en relativ lys pilsnertype med en behagelig smag af malt og en fin humlekarakter. Bitterheden er forholdvis lav. Øllen er humlet med Saaz-humle, der giver et meget blomsteragtigt duftindtryk.

Hvis du kan lide: Tsing Tao.

38

Danish Strong Lager

Alc. 6,9%. Pas på!! Her kommer elefanterne. Denne let gyldne lagerøl er kendetegnet ved en medium bitterhed og en god rund og fyldig smag, der varer ved. Smagen er en blanding af frugtagtig sødme og malt. Det er en forholdsvis stærk øl med en lille snert af alkohol i smagen. Er du til Elefant-øl, er denne et oplagt valg.

Hvis du kan lide: Elefanter

39

Bohemian Lager

Alc. 5,2%. Et friskt tjekkisk indslag på en varm dag. En lagerølstype som Queen har lanceret, med en markant bitterhed og et godt skum.

Hvis du kan lide: At lytte til Queen.

40

Bavarian Bock

Alc. 6,1%. En rigtig sydtysk ”bajer”. Bock-øllen er kendetegnes ved “lidt mere af det hele”. Farven er mørkebrun. Smagen er fyldig og med en god sødme. Smagsnuancerne er malt, korn, karamel og en smule chokolade. Bitterheden er høj, men mærkes ikke så markant pga. øllets sødme og den høje alkoholstyrke.

Hvis du kan lide: Tysk øl med lidt kant.

41

Dutch Pilsner

Alc. 4,8%. Er du til en god pilsner, så er dette “din øl”. En frisk og let pilsner med en velafbalanceret bitterhed. Farven er gylden og øllet smager meget tydeligt af malt. Duften er frisk og en anelse syrlig.

Hvis du kan lide: Heineken

42

Canadian Pilsner

Alc. 4,9%. En lys lagerøl med en behagelig rund og blød smag og med en anelse citrus, der stammer fra den amerikanske Cascade-humle. Bitterheden er let og frisk.

Hvis du kan lide: En behagelig oplevelse.

43

Caribbean Lager

Alc. 4,5%. Denne ret lyse lagerøl stammer fra det varme Caribien. En rigtig “blød” øl med en let bitterhed. Samgen er frisk og let sød, uden at være for fyldig. En øl man sagtens kan tåle at drikke mere end én af på en varm sommerdag.

Hvis du kan lide: Red Stripe

44

Japanese Lager

Alc. 4,9%. En lys lagerøl med en let smag af korn og malt. Skummet er hvidt og fyldigt. En fin øl der ikke er bitter.

Hvis du kan lide: Sapporo

45

Laba Dry

Alc. 4,9%. Gå ikke udenom denne lyse lagerøl med en frisk og lidt tør bitterhed. Smagen er let med en diskret maltsmag. Cascade-humlen sørger for en let parfumeret duft, der leder tanken hen på citrus og fyrrenåle.

Hvis du kan lide: Labatts Dry

46

Okie Dokie

Alc. 4,8%. Mørk ravfarve med en dejlig let fyldig krop og en humlebitterhed lidt over middel. I smagen finder man elementer af karamel, chokolade og naturligvis malt. Duften er rund og blød med en lille smule skarphed fra humlen.

Hvis du kan lide: Big Rock Traditional.