Top

HVEDEØL

HVEDEØL

 Brygpriser
 30 liter   50 liter
995,- 1.195,-
1.195,- 1.395,-
1.395,- 1.595,-
1.595,- 1.795,-

Pilsner og lagerøl
Det kendte med et twist
Hvedeøl
Verdens bedste tørstslukker
Stout og porter
Fyldig og cremet
Sæson øl
JUL, PÅSKE, PINSE OG SOMMER
Brune og mørke ales
Kræs for kendere
Lyse Ales
Lyst og blødt
Humlebaskere
IPA, Bitters og andet mundgodt
 1

Weizenbock

Alc. 6,7%. Weizenbock er en typisk hvedeøl, der foruden hvedemalten også indeholder chokolademalt. Farven er varm mørkebrun og humlebitterheden hører til i den lave ende.

Hvis du kan lide: Lidt mere.

2

Dunkel Weizen

Alc. 4,7%. For dem som ikke altid er begejstrede for hvedeøl, er denne øl måske lige dén man burde vælge for at prøve hvedeøl én gang til. Hvede smagen i netop denne øl er meget mindre dominerende. Denne ravfarvede hvedeøl er blød og velegnet for tilsætning af lakrids. Bitterheden er lav, -den favner generelt bredt- de fleste kan lide denne øl.

Hvis du kan lide: Tyrol.

3

Gold Wheat Lager

Alc. 4,8%. Er du begejstret for hvedeøl, så forelsker du dig i denne gyldne skønhed. Kroppen er medium, men til den lette side. Bitterheden er også generel moderat og humlen leder tanken hen på nyslået hø.

Hvis du kan lide: Høst og leg.

4

Original Wheat

Alc. 4,8%. Dette er en dejlig let og gylden hvedeøl, som du vil elske at drikke på en varm sommerdag. Kroppen er let og humlesmagen har et anstrøg af citrusfrugt, der gør den dejlig frisk.

Hvis du kan lide: En dejlig sommerbrise.

5

Wheat Stout

Alc. 6,3%. Selvom denne hvedeøl hører til kategorien stout, så er den blød og rund og har lidt kaffe og chokolade smag uden at være bitter. Den ristede malt betyder endvidere at hvedesmagen ikke er dominerende.

Hvis du kan lide: En aften foran pejsen.

6

Filtered Weizen

Alc. 4,8%. Denne gyldne hvedeøl har en anelse mere fylde, uden at være tung. Humlesmagen og humlearomaen er lav, ligesom bitterheden er mild. En hvedeøl, der kan drikkes flere af.

Hvis du kan lide: Prost!

7

Sommerhvede

Alc. 6,0%. Hører du til dem, der ynder at komme til Sydtyskland og få en god Weissbier, så vil du elske denne sommerhvede – den er med sin gyldne farve og medium krop enhver hvedekender værdig. Der er tilsat en lille snert af lyng og appelsin, der spiller godt op af Cascade- og Cluster-humlen.

Hvis du kan lide: Heidi og Fritz.