Top

HUMLEBASKERE

Humlebaskere

 Brygpriser
 30 liter   50 liter
995,- 1.195,-
1.195,- 1.395,-
1.395,- 1.595,-
1.595,- 1.795,-

Pilsner og lagerøl
Det kendte med et twist
Hvedeøl
Verdens bedste tørstslukker
Stout og porter
Fyldig og cremet
Sæson øl
JUL, PÅSKE, PINSE OG SOMMER
Brune og mørke ales
Kræs for kendere
Lyse Ales
Lyst og blødt
Humlebaskere
IPA, Bitters og andet mundgodt
 1

India Pale Ale

Alc. 5,6. Briternes forkærlighed for Pale Ale skabte denne øl. De engelske tropper i Indien skulle have pale ale, men øllet blev dårligt på denne lange vej syd om Afrika. Løsningen var at tilsætte humle, og IPA var skabt. Denne øl er kendetegnet ved en meget høj bitterhed, og en fyldig krop med en meget markant maltsmag.

Hvis du kan lide: Blomster og bitterhed

2

American IPA

Alc. 5,6. Denne amerikanske IPA har en frisk og fyldig smag, der vækker ens smagsløg. Den høje bitterhed sammen med den let fyldige krop, gør øllen til en fuldendt smagsoplevelse for IPA-elskere. Med sin høje humlesmag og humlearoma, er dette helt sikkert et hit.

Hvis du kan lide: Lidt krads i kæberne.

3

Little Creature Pale Ale

Alc. 4,7. Eller lille “kræ” på dansk. Denne pale ale er en af Vestaustraliens mest populære ales.
En rigtig tørstslukker, der med sin gyldne farve og lette krop passer fantastisk godt til en varm sommerdag. Cascadehumlen giver øllen en frisk bitterhed med et strejf af blomster og citrus.

Hvis du kan lide: Little Creaures Pale Ale.

4

Pale Ale Diamond

Alc. 4,8%. En ale af bitter-typen. Tros navnet er farven lysebrun. Samgen er meget udtalt med karamel og malt og en anelse brændt.
Humlebitterheden dominerer denne øl, med en tør og meget markant bitterhede. En utrolig læskende øl.

Hvis du kan lide: Double Diamond.

5

Amerillo Pale Ale

Alc. 4,7%. Denne gyldne pale ale er, som navnet siger, brygget på den amerikanske Amarillo-humle. Med sine fine gyldne farve og lette krop, danner den et meget fint samspil med en karakteristisk
grapefrugt aroma.

Hvis du kan lide: Lidt krads i ganen.

6

Humletrold

Alc. 5,8%. “Hvem er det der banker på min bro?”. Det er bare mig, den lille humletrold. Jeg kommer med masser af bitterhed i min let fyldige krop.
Min farve er mørk gylden, min humlesmag og aroma er høj.
Så hvis du er til en meget bitter øl, vil du ikke undvære mig.

Hvis du kan lide: At det fjerne lakridsen mellem tæerne.

7

ESB

Alc. 5,3%. Klassisk britisk ale. ESB står for Extra Special Bitter, og er betegnelsen for den stærkeste udgave af de engelske ales kaldet Bitters. Øllet har, som navnet antyder, en meget høj humlebitterhed og i vores version et meget kraftig anstrøg af citrus. Øllet er en smule fyldig og farven er mørk gylden eller ravfarvet. Duften bærer meget præg af blomster og citrus, der stammer fra Cascade-humlen. En perfekt øl på en varm sommerdag.

Hvis du kan lide: At få trænet smagsløgene.

8

Special Bitter

Alc. 4,8%. Klassisk britisk ale. Knap så stærk og fyldig som sin “storebror” ESB, men med mere af det hele i forhold til “lillebror! Pub Bitter. Denne ale har en dejlig udtalt maltsmag og farven er mørk gylden. Humlebitterheden er moderat til høj, hvilket gør øllen frisk og en anelse tør. Alt i alt en god tørstslukker som favner bredt.

Hvis du kan lide: En typisk engelsk bitter.

9

Pub Bitter

Alc. 3,9%. “Lillebroderen” blandt den engelske øltype Bitters. Øllen er kendetegnet ved en ret lav alkoholprocent, men med en ret fyldig smag. Farven er mørk gylden, og øllen har en markant let tør humlebitterhede i den lave ende. Øllen er meget drikkeværdig og fordi styrken er lav, kan man sagtens drikke to……

Hvis du kan lide: En bitter, men let øl.

10

Okanagan Bitter

Alc. 5,5%. En god fyldig engelsk ale med en høj, tør bitterhed. Smagen er relativ kraftig med masser af karamel og lidt chokoladesmag samt en anelse brændt smag. Duften er tør og let blomsteret med meget tydelig duft af karamel.
Som øltype ligger den op ad ESB.

Hvis du kan lide: Bitterhed med måde.

11

Original pilzen

Alc. 4,7%. Øllen er gylden med en meget høj og frisk bitterhed.
Øllet er kun humlet med den kendte tjekkiske Saaz-humle.
En dejlig rund, blomsteragtig aroma og en markant maltsmag kendetegner denne øl.

Hvis du kan lide: En frisk tjekke.