DE AKTUELLE OG SPECIELLE ØL

7

Sommerhvede

Alc. 6,0%. Hører du til dem, der ynder at komme til Sydtyskland og få en god Weissbier, så vil du elske denne sommerhvede - den er med sin gyldne farve og medium krop enhver hvedekender værdig. Der er tilsat en lille snert af lyng og appelsin, der spiller godt op af Cascade- og Cluster-humlen.

Hvis du kan lide: Heidi og Fritz.

13

Summertime

Alc. 5,5%. Lys ravfarvet ale med medium krop. Chinook-humlen afgiver en let krydret og let røget smag med et indslag af enebær, basilikum og lavendel samt en afbalanceret citrus-note. En øl der helt sikkert kan nydes af de fleste.

Hvis du kan lide: At have selskab.

17

Grill øl

Alc. 7,3%. Man kan grille hele året - og drikke denne dejlige fyldige ale til mad eller nyde den på terrassen. Med sin lette bitterhed og mange smagsnuancer er denne ale oplagt at servere til venner og bekendte og derved høste stor succes. Farven er lys og kroppen er medium. Det er meget populært at tilsætte chili til denne øl.

Hvis du kan lide: At blive forkælet.

18

Little Creature Pale Ale

Alc. 4,7%. Eller lille "kræ" på dansk. Denne pale ale er en af Vest-Australiens mest populære ales. En rigtig tørstslukker, der med sin gyldne farve og lette krop, passer fantastisk godt til en varm sommerdag. Cascade-humlen giver øllen en frisk bitterhed med et strejf af blomster og citrus.

Hvis du kan lide: Little Creatures Pale Ale.

20

Prague Spring Pilsner

Alc. 4,7%. Vores bud på din egen Staropramen. Denne pilsner er gylden med en høj bitterhed, der balancerer godt med en meget fyldig maltsmag og dejlig blomsteraroma. En rigtig tjekkisk klassiker.

Hvis du kan lide: Staropramen.

21

Sommersol

Alc. 5,1%. Fin afstemt gylden ale, der har en let krydret smag og en lille snert af bitterhed fra Hallertau- og Cascade-humlen. Den går dog fint i spænd med en runde maltsmag. For at give den et ekstra twist, er der tilsat lidt lyng og appelsin.

Hvis du kan lide: Sommer og sol.

43

Caribbean Lager

Alc. 4,5%. Denne ret lyse lagerøl stammer fra det varme Caribien. En rigtig "blød" øl med en let bitterhed. Samgen er frisk og let sød, uden at være for fyldig. En øl man sagtens kan tåle at drikke mere end én af på en varm sommerdag.

Hvis du kan lide: Red Stripe