Top

BRUNE OG MØRKE ALES

BRUNE OG MØRKE ALES

 Brygpriser
 30 liter   50 liter
995,- 1.195,-
1.195,- 1.395,-
1.395,- 1.595,-
1.595,- 1.795,-

Pilsner og lagerøl
Det kendte med et twist
Hvedeøl
Verdens bedste tørstslukker
Stout og porter
Fyldig og cremet
Sæson øl
JUL, PÅSKE, PINSE OG SOMMER
Brune og mørke ales
Kræs for kendere
Lyse Ales
Lyst og blødt
Humlebaskere
IPA, Bitters og andet mundgodt
 1

Northern Brown Ale

Alc. 4,8%. En typisk engelsk brown ale med en flot nøddebrun farve og en let smag med nuancer af malt, karamel, chokolade og en smule nød. Duften er let nøddeagtig med et strejf af karamel, korn og chokolade. Humlebitterheden er beskeden, hvilket gør øllen til en dejlig let og frisk brown ale, som alle kan drikke.

Hvis du kan lide: Ale No. 16

2

Nut Brown Ale

Alc. 4,3%. Nøddebrun ale med en relativ lav alkoholstyrke, men med masser af samg af malt, karamel, nød og chokolade. Duften er frisk og en anelse brændt med et strejf af nød. Humlebitterheden er beskeden og helhedsindtrykket er en let sød og let fyldig brown ale.

Hvis du kan lide: Et bredt hit.

3

Newcastles Finest

Alc. 4,9%. Vor version af den legendariske Newcastle Brown Ale. Øllen er lysebrun og har en let, men markant smag af karamel, en anelse lakrids og en meget let brændt smag. Trods farven er den ikke tung i smagen og sammen med en let humlebitterhed, er dette en brown ale man ikke kan blive træt af.

Hvis du kan lide: Newcastle Brown Ale.

4

Belgian Dubbel

Alc. 6,5%. Kan du lide Westmalle Dubbel, så er dette en øl for dig. Vores version af den mørke belgiske klosterøl, eller Abbey Ale, er en noget lysere ale. farven er meget mørk gylden, men smagen er meget fyldig med en tydelig karakter af malt, karamel, og en let brændt smag. Duften er præget af malt med en smule blomsteraroma.

Hvis du kan lide: Westmalle Dubbel.

5

Scottish Export

Alc. 4,5%. En rigtig dejlig lysebrun ale, der bedst betegnes som en typisk ale. Let i smagen med tydelig smag af karamel og malt. Humlebitterheden er ret lav, og øllen er et friskt og venligt bekendtskab.

Hvis du kan lide: De gode traditioner.

6

Black-n-tan

Alc. 4,8%. Meget mørkebrun ale med en god, lidt brændt smag. Duften efterlader også en smule brændt indtryk oveni duft af karamel og en anelse lakrids. Bitterheden er en anelse over middel og står godt sammen med den ret fyldige smag.

Hvis du kan lide: Et mix.

7

Pub Bitter

Alc. 3,9%. “Lillebror” blandt den engelske øltype Bitters. Øllen er kendetegnet ved en ret lav alkoholprocent, men med en ret fyldig smag. Farven er mørk gylden, og øllen har en markant let tør humlebitterhed i den lave ende. Øllen er meget drikkeværdig og fordi styrken er lav, kan man sagtens drikke to………

Hvis du kan lide: En bitter, men let øl

8

Special Bitter

Alc. 4,8%. Klassisk britisk ale. Kanp så stærk som sin “storebror”, ESB, men med mere af det hele i forhold til lillebroren, Pub Bitter. Denne ale har en dejlig udtalt maltsmag og farven er mørk gylden. Humlebitterheden er moderat høj, hvilket gør øllen frisk og en anelse tør. Alt i alt en god tørstslukker som favner bredt.

Hvis du kan lide: En typisk engelsk bitter.

9

Steam Beer

Alc. 4,8%. En mørk amerikansk gylden ale, der udfordrer smags­løgene med masser af karamel, malt og en duft af citrus.

Hvis du kan lide: En forfriskning.

10

Oakie Springs Ale

Alc. 5,3%. Lysebrun ale med en frisk og markant humlebitterhed. smagen er præget af karamel og er noget fyldig. Dette står godt til den forholdvis høje bitterhed. Duften leder tankerne hen på ristet korn.

Hvis du kan lide: Det sure med det søde.

11

Okanagan Bitter

Alc. 5,5%. En fyldig engelsk ale med en høj, tør bitterhed. Smagen er relativ kraftig med masser af karamel og lidt chokoladesmag samt en anelse brændt smag. Duften er tør og let blomstret blandet med tydelig duft af karamel. Som øltype ligger denne op ad en ESB.

Hvis du kan lide: Bitterhed med måde.

12

E.S.B.

Alc. 5,3%.Klassisk britisk ale. ESB står for Extra Special Bitter, og er betegnelsen for den stærkeste udgave af de engelske ales, kaldet Bitters. Øllen har, som navnet antyder, en meget høj humlebitterhed og i vores version et meget kraftigt anstrøg af citrus. Øllen er en anelse fyldig og farven er mørk gylden eller ravfarvet. Duften bærer meget præg af blomster og citrus, der stammer fra Cascade-humlen. En perfekt øl på en varm dag.

Hvis du kan lide: At få trænet smagsløgene.

13

Scotch Ale

Alc. 8,4%. “Just a wee heavy”, ville en skotte sige om denne øl. Styrken er i top, det er smagen også i denne flotte brune ale, der har lidt mere af det hele. Smagen er kraftig med nuancer af karamel, lakrids og en sprød ristet smag. Humlebitterheden er ret lav, især i forhold til den kraftfulde smag. Det er en øl for dem, der ikke er bange for en fyldig “mørk” øl med en masse alkohol.

Hvis du kan lide: En fyldig mørk øl.

14

Scottich Heavy

Alc. 5,1%. En brun ale med en lav humlebitterhed, men til gengæld med en fyldig smag. Smager af malt, karamel, en anelse chokolade, lakrids og lidt af det brændte. En øl til dem, der kan lide en mørk øl med masser af krop.

Hvis du kan lide: Noget rundt.

15

Soft Ale

Alc. 5,1%. Navnet taler for sig selv. Denne øl er blød med en let bitterhed fra Cascade-humlen, der giver en let citrus smag, der går godt i spænd med øllens fine maltsmag. Kroppen er forholdsvis let, så man kan sagtens drikke mere end én til et godt stykke mad eller til fodboldkampen.

Hvis du kan lide: En ale med gode venner.

16

Mild Forår

Alc. 5,8%. Er du til en ale med lidt bid og fylde, går du ikke fejl af denne. Denne mørke, ravfarvede ale går fint i spænd med de engelske Bitters. Bitterheden er lidt over middel, og ligger sig fint op ad øllens forholdsvise fyldige krop. Duften har en anelse citrus og malt.

Hvis du kan lide: Forårsfornemmelser.

17

Grill øl

Alc. 7,3%. Man kan grille hele året – og drikke denne dejlige fyldige ale til mad eller nyde den på terrassen. Med sin lette bitterhed og mange smagsnuancer er denne ale oplagt at servere til venner og bekendte og derved høste stor succes. Farven er lys og kroppen er medium. Det er meget populært at tilsætte chili til denne øl.

Hvis du kan lide: At blive forkælet.

18

Ale nr. 32

Alc. 5,7%. Den kom, den så, og den sejrede. Denne ale topper med sin milde maltede smag. Den lysebrune farve står godt til den lette pikante snert af Cascade-humle, der giver den et friskt pust, der matcher den fine runde krop perfekt.

Hvis du kan lide: At den er dobbelt så god.