BRYG SELV HANDELS- OG LEVERINGSBETINGELSER

1.  Køb af BrygSelv gavekort
Generelt: Et gavekort er et ihændehaverbevis og skal derfor betragtes som kontanter.
Den person, der fremviser gavekortet, kan benytte dette til betaling hos BrygSelv i Danmark.

Selvom du måtte have en bekræftelse fra gavegiveren, fra emballage eller kvittering, har kortet alene værdi for ihændehaveren af selve kortet.

Gavekortet kan ikke veksles til kontanter, jf. skatteloven. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Online gavekort: Gå ind på BrygSelv hjemmeside under ”Gavekort”

Efter gennemført betaling genererer der automatisk et BrygSelv gavekort til dig med unikt gavekort nummer. Pengene hæves på dit kreditkort så snart du modtager din kvittering med gavekortkoden.

Besøg os: Du er naturligvis også altid velkommen til at afhente et gavekort på en af BrygSelv’s adresser i Danmark.

 

2.  Booking af bryggetid hos BrygSelv
Generelt: Brygning af øl kan kun ske, hvis du på forhånd har booket en tid hos os. Ét standard bryg øl er 30 eller 50 liter med deltagelse af 3 personer.
Der tillades højst 5 personer pr. bryg og der beregnes et tillæg på DKK. 100 for 4. og 5. person.

Annullering af booking skal senest ske 14 hverdage inden det oprindeligt aftalte tidspunkt.

Ændring af booking kan senest ske 7 hverdage inden det oprindeligt aftalte tidspunkt og kun indenfor BrygSelv’s angivne kontortider. Depositum refunderes ikke ved udeblivelse.

 

3. Priser
Alle priser er i danske kroner. Der tages forbehold imod prisændringer, korrekturfejl etc.

 

4. Betaling
Betaling kan ske kontant eller med betalingskort, Visa-Dankort, Visa, Mastercard og Maestrocard eller Mobile Pay.

 

5. Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at kunne brygge øl hos BrygSelv.

 

6. Reklamation og fortrydelsesret

Ingredienser: 24 måneders reklamationsret på ingredienser – Bryg Selv er udelukkende ansvarlig for, at de ingredienser og råvarer vi sælger, er af højeste kvalitet. Hvis det derfor er i de ingredienserne, der er købt hos Bryg Selv, fejlen ligger, medfører vores erstatningspligt en ny bryg.

Det færdige bryg: Alt øl der laves hos Bryg Selv, er brygget af kunden selv. Vi hjælper dig gerne med gode råd, mens du brygger, men den endelige kvalitet har du selv ansvaret for. Bryg Selv er heller ikke ansvarlig for holdbarheden af øllet.

Altså er det ikke muligt at reklamere over det endelige produkt (med mindre som nævnt ovenfor at der har været fejl i de ingredienser Bryg Selv har leveret til jeres bryg).

Dit øl er et levende produkt, der ikke tilsættes konserveringsmidler af nogen art – så pas godt på det!

Gavekort: Fortryder du købet af et gavekort kontakt os da inden 14 dage efter købet, så returnerer vi det fulde beløb. Dette gælder kun gavekort købt online.

 

7. Værneting og lovvalg
Handelsbetingelser for køb via Bryg Selv Webshop er underlagt dansk ret og enhver tvist mellem køberen og Bryg Selv, skal afgøres ved retten i Odense.

 

8. Fortrolighedspolitik
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.